IJsseljazz2022 teaser 1080x1080  

logo mobiel

Praktische informatie

Festivalregels

Om IJsseljazz voor iedereen goed te laten verlopen, hanteren we een aantal regels op het festivalterrein, deze vindt u hier.

 

Parkeren

Wanneer u met de auto naar IJsseljazz komt, kunt u parkeren op de daarvoor beschikbare parkeerterreinen (P1, P2, P3). Parkeren in het dorp is niet toegestaan. 

In Gorssel staan overal verkeersbegeleiders, die u helpen bij het vinden van een parkeerplaats en het evenemententerrein. U dient hun aanwijzigen op te volgen.

Voor invaliden zijn parkeerplaatsen beschikbaar op P1.

[plattegrond]

 

Munten

Tijdens IJsseljazz kunt u bij de horeca op het evenemententerrein betalen met munten. Hele munten en breekmunten zijn verkrijgbaar bij de verschillende muntkassa's op het terrein. U kunt daar contant of met pin betalen.

Met de aankoop van uw munten helpt u mee aan de realisatie van IJsseljazz: een deel van de opbrengst komt ten goede aan de organiserende Stichting ten behoeve van het programma en de faciliteiten.

De munten zijn niet terug inwisselbaar voor contant geld.

pinnen ja graag

 

 

Verblijf

Mocht u voor of na IJsseljazz in het dorp willen verblijven, dan verwijzen wij u voor mogelijkheden naar Gorssel.nl en EigenzinnigLochem.nl. Tijdens IJsseljazz zijn Museum MORE en sommige winkels geopend.

 

Inzameling afval

Een afvalvrij en schoon Gorssel, dat is waar wij samen met u aan willen werken. Door afval te scheiden, zorgen we voor minder restafval en behouden we grondstoffen. Samen pakken we ook zwerfafval aan. Zo zorgen we met elkaar voor een beter klimaat, een schoon dorp en houden we de kosten in de hand. Helpt u mee?

help lochem afvallen label